Κατηγορίες
Αναζήτηση
  • Τιμή
    € -

Ultra-Etch

Ultra-Etch

Ultra-Etch®
Αδροποίηση

• Αυτοπεριορίζει το βάθος αδροποίησης
• Διεισδύει ακόμη και στις πιο μικρές σχισμές των μασητικών επιφανειών, χωρίς να ρέει στις κάθετες επιφάνειες
• Δυναμώνει τον δεσμό συγκόλλησης και μειώνει την ευαισθησία
• Ακριβής τοποθέτηση
• Ξεπλένεται εντελώς – δεν αφήνει υπολείμματα
• Σκούρο μπλε χρώμα για εύκολο εντοπισμό

Το Ultra-Etch είναι ένα διάλυμα, 35% φωσφορικού οξέως. Διαθέτει την ιδανική
ρευστότητα που σε συνδυασμό με το ρύγχος Blue Micro ή Inspiral Brush, έχετε ελεγχόμενη τοποθέτηση με ακρίβεια. Το Ultra-Etch διαθέτει το χαρακτηριστικό του αυτοπεριορισμού του βάθους αδροποίησης στην οδοντίνη (μέσο βάθος 1,9 μm στα 20 δευτερόλεπτα αδροποίησης) , δημιουργώντας μια αδροποιημένη επιφάνεια στην οποία μπορούν να διεισδύσουν οι συγκολλητικοί παράγοντες , αυξάνοντας έτσι την δύναμη του δεσμού συγκόλλησης και ελαχιστοποιώντας την ευαισθησία. Έρευνες δείχνουν ότι η μοναδική σύνθεση αυτοπεριορισμού του Ultra-Etch δημιουργεί την ιδανική επιφάνεια για να δεχθεί τον συγκολλητικό παράγοντα.

Παρόλο που είναι παχύρευστο, το Ultra-Etch μπορεί να διεισδύσει ακόμη και στις πιο μικρές αύλακες των μασητικών επιφανειών χάρη στις φυσικές και χημικές του ιδιότητες. Το ιδανικό ιξώδες του διατηρεί πάχος στρώματος το οποίο εμποδίζει το πρόωρο στέγνωμα.

Χρήσεις
Το Ultra-Etch ενδείκνυται για χρήση στην αδαμαντίνη και στην οδοντίνη για τη δημιουργία της καλύτερης δυνατής επιφάνειας προς συγκόλληση. Το Ultra-Etch μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση των μολυσματικών στοιχείων από τη σύνθετη ρητίνη στη πορσελάνη πριν από την συγκόλληση. (Σημείωση: Μη χρησιμοποιείτε φωσφορικό οξύ σε μέταλλο ή ζιρκόνιο – αυτό θα μειώσει το δεσμό συγκόλλησης).

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ultra-Etch 30ml 1 x σύριγγα 30ml  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 78,00€
Ultra-Etch Ανταλλακτικά  4 x σύριγγες 1.2ml    ..
Χωρίς ΦΠΑ: 24,50€
Ultra-Etch 20 Συριγγών  20 x σύριγγες 1.2ml    ..
Χωρίς ΦΠΑ: 113,50€
Ετικέτες: Ultra-Etch